Verbinden, gelijkheid, waarheid en vrijheid

Organisaties die de krachten hebben gebundeld en staan voor rechtvaardigheid, gezondheid, vrijheid van meningsuiting en het individu.

Artsen Covid Collectief

Wij zijn een onafhankelijke, non-profitorganisatie van artsen en medisch professionals, waaronder huisartsen, medisch specialisten, specialisten ouderengeneeskunde en artsen Maatschappij en Gezondheid. In ons werk in ziekenhuizen, huisartspraktijken en instellingen zijn we dagelijks betrokken bij de zorg voor patiënten, waar we ons al jaren met hart en ziel voor inzetten.

In de stichting gaan we uit van zelfbeschikkingsrecht en behoud van lichamelijke integriteit als fundamentele waarden. Deze dienen als leidraad bij al onze activiteiten.

Herstel NL

Bestaande uit een breed collectief van artsen, economen, ondernemers, wetenschappers, psychiaters en hoogleraren.

Die streven voor ruimte en een vol leven kunnen leiden. Een samenleving waarin alle levens even belangrijk zijn, jong en oud, ondernemer en werknemer, gezond of kwetsbaar. Waar ruimte is voor kwaliteit en kwantiteit van leven. Waar mensen vrij zijn om zelf keuzes te maken op basis van hun eigen voorkeuren.

Keuze vrij bij mij

Keuze Vrij Bij Mij zet zich in voor een samenleving waarin iederéén altijd welkom is. Waar je vrije keuze hebt en houdt over jouw lichaam en gezondheid. En waar we onze deuren altijd voor elkaar open houden. Of je nu je diensten wilt aanbieden aan klanten door heel Nederland of op zoek bent naar een kapper, elektricien of dokter waar je altijd terecht kunt: Keuze Vrij Bij Mij is het platform voor jou.

Vierde Golf

De paniek moet uit het debat. We moeten als samenleving weer (leren) een gesprek te voeren, juist met andersdenkenden. Wij geloven dat een uitvoerig gesprek de kwaliteit van besluiten verbetert. En vice versa, bij gebrek daaraan het beleid makkelijk op verkeerde aannames en (tunnel)visies gestoeld zal zijn.

Vrijheidsjurist

Het Collectief van vrijheidsjuristen, vrijheid is niet onderhandelbaar. Ghislen Nysten, de Beekse jurist die de VVD verliet vanwege de avondklok, vormt nu met 115 andere juristen het platform De Vrijheidsjurist. 

Voice for Science and Soladarity

Geert vanden Bosche, DVM and PhD degree in Virology from the University of Hohenheim, Germany

Marian Laredoute, Ph.D. Medical Sciences – Immunology

Carina Harkin, MPH. BHSc.Nat. BHSc.Hom. BHSc.Acu. Cert IV TAE

About the implications of mass vaccination during the pandemic.

Vrouwen voor vrijheid

Wij willen de vrijheid behouden om vragen te mogen stellen, om zelf op onderzoek te mogen uitgaan. En dat gaan wij doen.

Met elkaar!

​Wij zijn Vrouwen Voor Vrijheid

Wij geloven in de kracht van vrouwen. Wat wij goed kunnen is met elkaar verbinden. Als je aan de toekomst van onze (klein)kinderen en onze dierbaren komt veranderen wij in leeuwinnen.

VU in verzet

VU in Verzet is geboren vanuit de noodzaak om zich te verzetten tegen een overheidsbeleid dat de grondrechten van Nederlanders met de voeten treedt. VU in Verzet is een groep studenten van de Vrije Universiteit te Amsterdam die willen streven naar het behoud van open onderwijs.

Wij de Ouders

Wij de ouders staan voor de vrijheid, gezondheid en ontwikkeling van onze kinderen en waken ervoor dat dit door onwetenschappelijke en ongefundeerde coronamaatregelen op scholen wordt aangetast. 

Onze kinderen dienen gevrijwaard te blijven van maatregelen die korte en lange termijn schade kunnen veroorzaken aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Zorgmedewerkers verenigd

Wij zijn een onafhankelijke, non-profitorganisatie 

Wij zijn een groep verpleegkundigen en verzorgende uit vele sectoren van de gezondheidszorg. We maken ons zorgen over de gevolgen van alle maatregelen op het algeheel welbevinden en fysieke gezondheid van de samenleving. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ons hebben verenigd om onze stem te laten horen.

Onze kinderen dienen gevrijwaard te blijven van maatregelen die korte en lange termijn schade kunnen veroorzaken aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Internationale Organisaties

Children's Health Defense

Een non-profit organisatie. Haar missie is om een ​​einde te maken aan gezondheidsepidemieën bij kinderen door agressief te werken aan het elimineren van schadelijke blootstellingen, de verantwoordelijken ter verantwoording te roepen en voorzorgsmaatregelen te treffen zodat dit nooit meer gebeurt.

World Council For Health

De World Council for Health is een wereldwijde coalitie van op gezondheid gerichte organisaties en maatschappelijke groepen die de kennis en betekenisgeving op het gebied van volksgezondheid willen verbreden door middel van wetenschap en gedeelde wijsheid.
We worden volledig publiekelijk gefinancierd, waardoor we de beste gezondheidsbeslissingen voor de mensen kunnen blijven nemen, vrij van belangenconflicten en banden met de farmaceutische industrie.

Gids voor vroegtijdige Covid behandeling

Deel en informeer je vrienden, familie, kennissen en collega's
<