Wetenschappers die een ander geluid laten horen

Wetenschappers die grotendeels alleen via eigen websites, videokanalen, podcasts en alternatieve media hun boodschap en informatie kunnen verkondigen. Waarom? Ze worden gecensureerd, doodgezwegen en soms zelfs ontslagen en gedemoniseerd. Simpelweg omdat zij een andere mening hebben over het Covid beleid van regeringen wereldwijd. Volg ze en deel zo veel mogelijk hun informatie.

Robert Malone

Robert Malone is een Amerikaanse viroloog en immunoloog. Malone is grondlegger van de huidig toegepaste mRNA techniek. Hij spreekt nu van een pandemie van de gevaccineerden.

LinkedIn – Twitter – Telegram

Boodschap van Dr. Malone voordat je je kind laat inspuiten.

Geert vanden Bossche

DMV, PhD, onafhankelijk viroloog en vaccinatieexpert, voorheen in dienst van GAVI en de Bill & Melinda Gates Foundation. Als toegewijd viroloog en vaccinexpert maakt hij zich zorgen wanneer de gezondheidsoverheden toelaten dat vaccins worden toegediend op een manier die de volksgezondheid in gevaar brengen, vooral wanneer wetenschappelijke bewijzen worden genegeerd. 

Website – LinkedIn – Twitter

The only fight you should have is the fight for your health!

Boodschap voor Australië!

Dick Bijl

Dick Bijl, oud-hoofdredacteur van het Geneesmiddelenbulletin en nu gespecialiseerd als epidemioloog. Hij zegt laat zichzelf niet vaccineren totdat de langetermijneffecten duidelijker zijn. Mede auteur van het boek Pandemische Chaos en steunt Stichting Het Artsen Collectief.

Website – LinkedIn – Twitter

Dick Bijl legt uit waarom het boek Pandemische Chaos er moest komen.

Didier Meulendijk

Didier is Scientist Director Global Development Oncology bij AstraZeneca. Het valt hem op dat steeds meer (medische) wetenschappers zich uitspreken op LinkedIn over het Coronabeleid en met name de QR-code en de dreigende 2G-regeling.

Hij schreef zelf hierover op LinkedIn “De QR-, en zometeen 2G-maatschappij die opgetuigd wordt, en waarmee op grote schaal mensen worden uitgesloten op basis van vaccinatiestatus, is niet alleen moreel verwerpelijk maar ook vrijwel niet wetenschappelijk te onderbouwen.”

Zijn bericht werd binnen 24 uur verwijderd.

Lees er hier meer over

 

Peter McCullough

Dr. McCullough is gecertificeerd voor interne geneeskunde, hart- en vaatziekten en klinische lipidologie. Hij zorgt voor gevorderde patiënten met veelvoorkomende medische problemen, waaronder hart- en nieraandoeningen, lipidenstoornissen en diabetes. Hij is een expert geworden op het gebied van COVID-19-ziekten en verwelkomt herstelde patiënten in zijn praktijk.
LinkedIn Twitter – Telegram

Boodschap van Peter McCullough

Vaccinaties zijn onveilig en ongeschikt voor menselijk gebruik.

Michael Yeadon

Michael werkte 30 jaar bij Pfizer in onderzoek naar nieuwe medicijnen, met als laatste functie Vice President & Chief Scientist for Allergy & Respiratory. Hij wind er geen doekjes om en zegt dat de regeringen leugens verspreiden. Niet zomaar iemand, hij is oud-topman van Pfizer. 

LinkedIn en Telegram

Boodschap van Mike Yeadon – Stop massavaccinatie

Persoonlijke gesprekken met zes wetenschappers

Journalisten Jakobien Huisman, Alain Grootaers en regisseur Mark Sanders ontvangen zes wetenschappers op Finca Don Carmelo in Andalucía. Voor zes persoonlijke portretten en een rondetafelgesprek over de coronacrisis, de maatregelen, het beleid, de vaccins, privacy en de toekomst van onze samenleving.

Met lector gezondheidswetenschappen Drs. Sam Brokken, vaccinoloog prof. dr. Theo Schetters, gezondheids- en welzijnseconoom prof. dr. Lieven Annemans, klinisch psycholoog prof. dr. Mattias Desmet, sociaal geograaf, statisticus en opiniepeiler drs. Maurice de Hond en privacyspecialist prof. dr. Paul De Hert

Bekijk de persoonlijke gesprekken van zes moedige wetenschappers, die hun rug recht hielden. Met als afsluiting het ronde tafelgesprek.

TEGENWIND.TV

Deel en informeer je vrienden, familie, kennissen en collega's
<