GO CANADA GO!

Provincies in Canada willen een vaccinatieplicht instellen. Québec heeft een gezondheidsbelasting voorgesteld voor niet-gevaccineerde.

Naarmate de pandemie in stand wordt gehouden, voeren regeringen steeds meer vaccinmandaten in. Eerst had je een vaccin nodig om naar bars, restaurants en sportscholen te gaan. Toen waren er werkplekmandaten en vervolgens om met treinen en vliegtuigen te reizen. In Québec heb je recentelijk een vaccinbewijs nodig om drank- en cannabiswinkels binnen te komen.

Nu de vaccinatiegraad gestagneerd lijkt, zoekt de regering naar nieuwe manieren om naalden in armen te krijgen.

Sancties voor niet-gevaccineerde

Net als Oostenrijk dreigt nu ook Canada te volgen, door een wet in te voeren die het een overtreding maakt om niet te worden gevaccineerd. De straf zou hoogstwaarschijnlijk een boete zijn, hoewel gevangenisstraf niet uitgesloten is.

Oostenrijk was de eerste in Europa die vaccinatie vereiste met boetes voor niet-naleving van maximaal 3.600 euro. In Griekenland wordt vanaf 16 januari een maandelijkse boete van 100 euro opgelegd aan 60-plussers die niet zijn geprikt. In Italië krijgen 50-plussers boetes als ze niet zijn geprikt.

Genoeg is genoeg vinden de Canadezen

Duizenden trucks in Canada, naar schatting tussen de 15.000-50.000 zijn onderweg naar het parlement in Ottawa, ook vanuit de US – Kentucky, Tennessee, New York, North Carolina, South Carolina en Georgia, sluiten ze aan. Ze worden aangemoedigd door vele mensen langs de weg en op de overpassen. Naar verluidt zijn er een half miljoen mensen in totaal onderweg. Ze zullen daar blijven tot Trudeau aftreedt of voordat hij alle vrijheden & rechten teruggegeven worden.

Geen anti-vaxxers

Volgens de nieuwe regels moeten de vrachtwagenchauffeurs nu volledig gevaccineerd zijn om de grens over te kunnen gaan of anders verplicht 14 dagen in quarantaine. Ze zijn geen anti-vaxxers, velen van hen zijn wel gevaccineerd, echter ze staan voor vrije keuze en de beëindiging van alle maatregelen.

Bekijk de video’s die MSM niet laat zien, een volk dat er genoeg van heeft en opstaat!

 

Het geduld van de Canadezen is op

Trucks vanuit Vancouver, BC onderweg naar Ottawa.

Politieagent die haar support uitspreekt voor de vrachtwagenschauffeurs. 

Deel en informeer je vrienden, familie, kennissen en collega's
<