Media met een ander geluid en een open mind

Kanalen die een ander geluid laten horen over Covid-19. Ervaringsdeskundigen, wetenschappers, filosofen, juristen, medici e.a. die niet geheel achter het huidige Coronabeleid staan. Tegenwoordig komen zij maar mondjesmaat aan het woord in de reguliere media. Bekijk podcasts, interviews en discussies en luister naar mensen die anders denken.

Café Weltschmerz

Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke aandachtsgebieden. Zij gebruiken burgerjournalistiek als middel voor verandering.

Blckbx.tv

Met kritische en integere video content willen zij een bewustere samenleving stimuleren, waarin respect, democratie, persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting geborgd blijft.

De wereld op zijn kop

Marianne Zwagerman & Rick van Velthuysen zetten elke week, op NPO Radio2, de wereld van de luisteraar op zijn kop.

Zoveel nieuws, zoveel meningen, maar hoe zit het nu echt?

De nieuwe Wereld

De Nieuwe Wereld is een online platform dat mensen uit verschillende disciplines en maatschappelijke sferen bij elkaar brengt om na te denken over de grote veranderingen van deze tijd.

Maurice de Hond

Deze website staat in het teken van het bevorderen van een tegengeluid rondom het optreden van de overheid en overheidsdiensten wanneer zij zich niet baseren op feiten en kennis en/of zondigen tegen de principes van integriteit en transparantie.

BPOC

BPOC 2020 is een commissie opgezet door burgers en staat volledig los van de overheid, bedrijfsleven en politiek.

De commissie onderzoekt de proportionaliteit van het beleid en de maatregelen t.a.v. COVID-19 en onderzoekt tevens of de overheid zich aan de wet houdt.

De Andere Krant

De Andere Krant brengt wekelijks het nieuws dat de mainstream media niet brengt. De Andere Krant geeft inzichten die niet worden geboden en laat mensen aan het woord die nu niet aan bod komen.

Gezond Verstand

Gezond Verstand is een stichting en is werkzaam in het algemeen belang en heeft tot doel kwalitatief goede en juiste berichtgeving over gebeurtenissen in Nederland, Europa en in de rest van de wereld te ondersteunen en stimuleren, hetgeen met name in het belang voor Nederland en haar bewoners.

 

TEGENWIND

Journalisten Jakobien Huisman, Alain Grootaers en regisseur Mark Sanders ontvangen zes wetenschappers op Finca Don Carmelo in Andalucía. Voor zes persoonlijke portretten en een rondetafelgesprek over de coronacrisis, de maatregelen, het beleid, de vaccins, privacy en de toekomst van onze samenleving.

Met lector gezondheidswetenschappen Drs. Sam Brokken, vaccinoloog prof. dr. Theo Schetters, gezondheids- en welzijnseconoom prof. dr. Lieven Annemans, klinisch psycholoog prof. dr. Mattias Desmet, sociaal geograaf, statisticus en opiniepeiler drs. Maurice de Hond en privacyspecialist prof. dr. Paul De Hert.

Follow the money

Radicaal onafhankelijke onderzoeksjournalistiek. Follow the Money is daarbij ons redactionele Leitmotiv. Want of het nu om de zorg, de financiële wereld, de politiek of het onderwijs gaat; als je het geldspoor volgt dan ontdek je de waarheid.

Over de grens

 

The defender

Is een non-profitorganisatie. Haar missie is om een ​​einde te maken aan gezondheidsepidemieën bij kinderen door agressief te werken om schadelijke blootstellingen te elimineren, de verantwoordelijken ter verantwoording te roepen en voorzorgsmaatregelen te treffen zodat dit nooit meer gebeurt.

Ga naar website

ninefornews

Vandaag de dag informeren we onze lezers over voeding (en het geknoei met ons voedsel) en gezondheid, vreemde fenomenen die wereldwijd worden waargenomen en we tonen wat ‘de elite’ allemaal doet om mensen klein en onwetend te houden. NineForNews publiceert nieuws dat doorgaans niet door de MSM naar buiten wordt gebracht.

Ga naar website

Deel en informeer je vrienden, familie, kennissen en collega's
<